Announcement

Collapse
No announcement yet.

bad arrow button not working.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • bad arrow button not working.

    when i hit the back button all it does is go up down the page and never goes back a page..i tried on other sites and it works.

  • #2
    Weird, back button works like it should for me. I don't know what to even look for on something like that...
    The image file limits have been reset. Upper limits now are 100,000 when we have some images that exceed 5,000,000. I've set the pixels for no more than 1000 across the longest side, so if you resize to that all should be well. (The limits are larger than what I typically use, and my images turn out just fine, so I know it shouldn't be a problem)

    Thank you for your understanding.

    Comment


    • #3
      Wes,maybe this place just does not like me......jk.....my remember me button is still not working...but i can live with it.

      Comment


      • #4
        i was just tooling around the site and it is back working......................

        Comment


        • #5
          as i was reading posts it stopped working correctly...

          Comment


          • #6
            What browser are you using Pegers?

            Comment


            • #7
              i am using chrome for here.

              Comment


              • #8
                well the back button worked for a few days but then about 10 days back it stopped working again.

                what i have noticed that if i right click the button it shows the post i am in.so i right click and down to the 2nd line it works.
                but then has gotten to be a pain to keep doing this.
                also the remember me does not work for me...if i leave the site for more than 5 minutes it logs me out.

                Comment

                Working...
                X