Announcement

Collapse
No announcement yet.

Something weird in Notifications

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Something weird in Notifications

    So my notifications showed I had 4 new ones, and opening up the page each says this instead of the usual stuff."
    "Class of notificationid 92514 is not an extension of vB_Notification."

    The 5 digit number is different in each one but otherwise the same message.

    Edit, just noticed too, that they don't go away after I viewed the threads I know they were for.
    Last edited by Douglas; 06-30-2020, 05:33 PM.
    Doug

  • #2
    Also I noticed it is a more effort to log in, I need to click on the user name space a few times before the menu showing my name drops down.

    I tried logging out, closing and clearing everything, but it is still the same.
    Doug

    Comment


    • #3
      I think there are a few gremlins loose in the system.

      Comment


      • #4
        Originally posted by pjedsel View Post
        I think there are a few gremlins loose in the system.
        Yeah, I'm thinking there could have been an update or something today, and those little gremlins got loose.
        Doug

        Comment


        • #5
          I can confirm vB did an update this afternoon
          The image file limits have been reset. Upper limits now are 100,000 when we have some images that exceed 5,000,000. I've set the pixels for no more than 1000 across the longest side, so if you resize to that all should be well. (The limits are larger than what I typically use, and my images turn out just fine, so I know it shouldn't be a problem)

          Thank you for your understanding.

          Comment


          • #6
            oh I wondered about that
            thought maybe I was in DEEP trouble

            Comment


            • #7
              I had the notice last night, something like - 'Site unavailable - Squirrel loose in the engine room'

              Comment


              • #8
                So the notifications have been working fine today, but the logging in issue still remains, having to click several times for my user name to appear..
                Doug

                Comment

                Working...
                X